Hvad er Black Eagle?

Et sort ørn kan henvise til enten Verreaux s ørn i Afrika eller den indiske sorte ørn, som findes i hele Sydøstasien. Begge arter er store rovfugle, der bor primært i skove og bjerge. De har brede vinger og hovedsagelig mørke farvede fjer med mønstre, der afviger for hver art. Deres jagt færdigheder og stærke kløer give dem mulighed for at få fat i en bred vifte af byttedyr, men de har en præference for visse fødevarer kilder frem for andre. Hanner og hunner vise kunstfærdige frieri adfærd i parringstiden, og hunnerne producere en eller to æg.

Verreaux s ørn eller Aquila verreauxii, lever bjerge, savanne, ørkener og Shrublands i dele af det østlige og sydlige Afrika. Deres sortiment i øst omfatter landene i Sudan, Etiopien, Kenya og Tanzania. I syd, deres sortiment strækker sig gennem Sydafrika, Zimbabwe og Namibia.

Indiske sorte ørne bor i bjergene, bjerge og skove i den sydlige halvdel af Indien. De er også fundet i Indonesien, Malaysia, Vietnam, Bangladesh, Cambodja, Thailand og Taiwan. Denne art lever i højder på op til 9.000 over havets overflade fod (2, 743 m).

De sorte ørne i Afrika er for det meste dækket af sorte fjer, selv om de har hvide fjer på ryggen, som danner et Y eller V-form. Voksen Verreaux s ørne spænder fra 31 til 36 inches (78 til 90 cm) i længden, vejer mellem 6,6 og 13. pounds (3-5,8 kg) og har et vingefang på 71-86 inches (181-219 cm). De adskiller sig fra flere andre eagle arter i at hunnerne er omkring samme størrelse som hannerne i stedet for at blive større.

Indiske sorte ørne har mørkebrune eller sorte fjer med mønstre af grå striber på vingerne og halen. De har også brune øjne og gule ben. Voksne typisk måle mellem 25-31 inches (65 til 80 cm) lang og vejer mellem 2 og 3,5 pounds (1-1,6 kg), med et vingefang på 58-72 inches (148-182 cm) bred.

Begge Black Eagle arter bruge en kombination af stealth og hastighed til at fange deres bytte. Verreaux s ørne foretrækker at jage pattedyr kaldet hyraxes, som er talrige i bjergområderne i Afrika. Deres kost indeholder også mellemstore pattedyr, andre store og mellemstore fugle og krybdyr såsom skildpadder. Indiske sorte ørne lever hovedsagelig på æggene og unge af andre fuglearter, selv om de også spiser krybdyr og pattedyr.

Verreaux s ørne og indiske sorte ørne engagere sig i dristige parring ritualer, såsom dykning lige ned mod jorden og pludselig vige tilbage op i luften. Ynglesæsonen for Verreaux s ørne sker fra april til august mens indiske sorte ørne typisk parre fra november til maj. Kvinde Verreaux s ørne lå et eller to æg, selvom den ældre chick generelt dræber den yngre. Indiske Black Eagle hunner lægge ét æg ad gangen.

  • Mens den østlige række Verreaux s ørn Afrikas strækker sig fra Sudan til Tanzania, dets sydlige sortiment spænder Sydafrika, Zimbabwe, og Namibia.
  • Et miljø, der sorte ørne kan besætte, er ørkenen.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com