Hvordan til at styre din Ning Privatindstillinger

Privatlivets fred er vigtigt på Ning, ligesom på alle andre online community. Ning tilbyder dig en række forskellige måder at begrænse de oplysninger andre kan se, og du kan også styre hvilke oplysninger, du føjer til din Ning konto.

I mine indstillinger - profilside for dit Ning konto (som du kommer til ved at klikke på linket Indstillinger øverst til højre på en side på et netværk), kan du ændre oplysninger, som andre ser om dig. Hvis du foretager ændringer i din profil, når du er færdig, skal du rulle ned til bunden af ​​siden, og klik på knappen Gem.

Hvordan til at styre din Ning Privatindstillinger

Her er nogle ideer til måder at holde dine personlige oplysninger mere privat i din profil:

  • Navn: Medmindre netværket kræver, at du indtaster dit fulde navn som en del af dens vilkår for brug, kan du overveje at bruge kun en del af dit navn (f.eks Manny) eller en generisk brugernavn (som Manny_Mo) for at holde din identitet mere privat .
  • Fødselsdag: Din alder i år vises på din profil, og din fødselsdag bliver vist på nettet (for andre at lykønske dig), medmindre du markere afkrydsningsfeltet ud for Vis ikke min alder.
  • Køn: Hvis du ikke markere afkrydsningsfeltet ud for Vis ikke er dit køn vist på din profilside.

Hvis du klikker på Privacy knappen til venstre for Mine indstillinger - Profil side tager dig til Privacy siden. Denne side giver dig ekstremt detaljeret kontrol over en række ting i relation til dit bidrag, dine oplysninger, og selv dine handlinger og hvordan andre kan svare på dine handlinger i netværket:

Hvordan til at styre din Ning Privatindstillinger

  • Hvem kan se din profilside og venner? Dine muligheder er Enhver, medlemmer, og bare mine venner.
  • Hvem kan se dine fotos, videoer og blogindlæg som standard? Vælg nogen, bare mine venner, eller bare mig.
  • Hvem kan kommentere dine fotos, videoer og blog? Tilbyder dig valg nogen, bare mine venner, og bare mig.
  • Vil du godkende kommentarer, før de vises på din blog? Hvis du vælger Ja, er du nødt til at godkende kommentarer, før de vises på din blog. Hvis du vælger Nej, kommentarer bogført offentliggøres straks.
  • Vil du godkende kommentarer, før de vises på din kommentar væg? Denne mulighed fungerer på din kommentar væg på samme måde som den forrige fungerer på din blog.
  • Hvem kan se dine begivenheder? Valgmulighederne, igen, er nogen, bare mine venner, og bare mig.
  • Ønsker du at anmelde 3.-parts blog tracking tjenester, når du tilføjer et nyt indlæg? Effektivt sætter ud hvad der svarer til en meddelelse, der bliver sendt til en række tjenester, der opererer ved at spore folks blogindlæg. Hvis du hellere vil bo under radaren, skal du fravælge afkrydsningsfeltet ved siden af ​​ordet Ja.
  • Hvilke af dine handlinger skal vise om den seneste aktivitet? Som standard er alle handlinger vises. Hvis du ikke ønsker en bestemt handling skal vises på din Seneste aktivitet, skal du fravælge afkrydsningsfeltet ud for den.

    Hvordan til at styre din Ning Privatindstillinger

Når du sender beskeder til andre, når du besøger andre profilsider, når du afviser invitationer, når du de-ven eller afvise en ven invitation fra en person, eller når nogen bliver udelukket fra netværket, aldrig disse handlinger bliver vist.


© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com