Hvad er en Great Blue Heron?

Den store blå hejre (Ardea herodias) er en stor vand fugl, der er kendt for at vade ind i lavvandede farvande på jagt efter mad. Denne grålig-blå hejre er den største af de fiskehejrearter og findes i nordamerikanske frisk og saltvand levesteder. Floder, søer og sumpe fra Canada til Sydamerika tjener som hjem for disse hejrer. De kan også findes langs Atlanterhavet og Stillehavet kystnære ocean farvande.

Rigelige omkring vandet, disse hejrer er svære at overse. De står op til høje fire fod (122 cm), og de har lange, tynde ben. Deres ovale organer er dækket i tjavsede grå fjer. Så stor som de ser deres kropsvægt er kun 5-8 pounds (2,2-3,6 kg). De har lange, S-formet hals med tynde, gule, spyd-lignende næb.

Disse lange næb tjene den store blå hejre og det jager efter føde. Gå meget langsomt ved at løfte det ene ben foran de andre, Hejren positionerer sig på kanten af ​​vandet. Fordi det har så lange ben, det er i stand til at vade flere meter ned i vandet. Når du er i position, hejren læner sig frem for at få et billede af fisken under overfladen.

Det står ubevægelig venter på en fisk at nærme sig og så det rammer meget hurtigt for at fange sit bytte. Når fisken er i sit næb, vil hejre vend det i en head-første position og sluge det hele. Ud over fisk, kan hejren lever tæt på kysten lever af frøer, krabber, rejer, eller endda ællinger. På land hejren kan gå på jagt efter mus, firben, rotter og insekter.

Nærhed til deres fødekilde sædvanligvis afgør, hvor mandlige og kvindelige Great Blue Heron vil gøre deres rede for sæsonen. Består af pinde og kviste, reder er normalt i meget høje træer højt over eventuelle rovdyr. Hanner og hunner er monogame for sæsonen og ofte vender tilbage til det samme rede fra den foregående sæson. Hunnen kan lægge op til seks æg hver sæson, og disse klækkes æggene i omkring 28 dage. Begge forældre vil skiftes våger over æggene og fodring af kyllinger.

For fugleinteresserede, der ønsker at observere den store blå hejre, er det klogt at krybe op langsomt og forblive meget stille. Hvis Hejren forstyrres eller vred, vil det gøre en lav dyb squawking støj. Det kan derefter tage flyvning og kigge efter en anden fodring område. Hejren har en ganske stor vingefang, der kan spænde op til seks fod (183 cm). Dens størrelse og vingefang gør den store blå hejre spektakulære at se.


© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com