Hvad er en Nicobar Pigeon?

Den Nicobar due, videnskabeligt navngivet Caloenas nicobarica, hører til due familie af fugle, og forskerne mener, at det er den sidste tilbageværende eksemplar af slægten Caloenas. Betragtes som en af ​​de smukkeste af alle pigeon arter, at Nicobar er en flimrende grønlig blå farve med kobber-tonet striber. Dens mest karakteristiske træk er dens hvide hale, der tjener som en slags baglygte, der hjælper med at holde flokke sammen, når lyset er lav i skumringen eller daggry. Hanner og hunner ligner hinanden, bortset fra at hunnerne er noget tungere og lidt mindre. I gennemsnit Nicobar due er omkring 16 inches (40 cm) lang, med hanner vejer omkring 16-18 ounces (460-510g) og kvindelige 17-21 ounces (490-600g).

Geografisk er fordelingen af ​​Nicobar due begrænset til sydøst Asien. De kan findes på øerne fra Indien mod øst gennem Myanmar, Thailand og New Guinea, til Filippinerne, Indonesien og Malaysia. Arten har sit navn fra Nicobarerne, som er en kæde af øer, der findes i den østlige Indiske Ocean.

For habitat, den Nicobar due foretrækker lavtliggende skove og mangrover på meget små, skovklædte øer, der er relativt tæt på enten en større ø eller en fastlandet. I løbet af dagen, det Nicobar due er en nomadisk fugl, der vandrer i store flokke af så meget som 85 fugle fra den ene ø til den anden i jagten på mad. Mens fodring vil Nicobar due ikke undgå steder, hvor mennesker er til stede og kan søge dem ud på grund af bedre fødevarer tilgængelighed. Denne fugl feeds hovedsagelig på grund af skove og kan lide at spise bær, insekter, majs, hårde frø og nødder. Nicobar duer har en meget muskuløs kråse, som lader dem male ekstremt hårde nødder at et menneske kan have behov en hammer til at åbne.

I skumringen, efter fodring, Nicobar duer strømmer til ubeboede øer eller holme, fordi de nægter at roost eller race, hvor der er mennesker. De Nicobar due racer i tætte kolonier og hjælpere for livet. Avl skærme af hanner sidste i flere dage, hvorefter den kvindelige udvælger sin mage, med reden bygning efter umiddelbart derefter. Mandlige Nicobarerne er ansvarlige for valg af sted til reden og indsamle alle de materialer, såsom rødder og kviste, til at bygge den. Hunnen samler reden og strukturer den, så ægget vil være stabil.

Koblinger består sædvanligvis af kun ét æg. Inkubation tager ca. 30 dage, og deles af kvindelige og mandlige. Forældrene pleje af kyllinger for omkring en måned efter klækning.


© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com