Hvad er Halal Chocolate?

Halal chokolade anses egnet til konsum med hensyn til islamiske kostråd angivet i Koranen. Fødevarer, der indeholder ulovlige stoffer eller fremstilles og transporteres på måder, der bryder disse retningslinjer betragtes haram. Halal chokolade indeholder ikke ulovlige ingredienser som alkohol eller animalske fedtstoffer og ikke kommer i berøring med haram stoffer under forarbejdning, transport eller emballering.

Muslimer er forpligtet til at spise kun halal mad, og praktiserende muslimer rådes til at undgå mad eller drikke, hvis de er i tvivl om dem. Det kan være meget svært at regne ud, hvad chokolade eller andre fødevarer indeholder, fordi ingredienser kan have meget fancy navne. Det er nemt at identificere fødevarer, der har gelatine, svinekød eller alkohol i det, hvis disse ingredienser er opført direkte, men komplekse vilkår eller stoffer, der hidrører fra haram produkter kan nemt forvirre en person. Hvis en fødevare anses haram, da kogning, flydende, eller behandle den på nogen måde ændrer ikke haram status.

Tilsætningsstoffer, der er afledt af haram ingredienser er også forbudt. Hvis ingredienserne eller deres kilder er ikke klart, så de falder ind under den tvivlsomme kategori, som kaldes mushbooh. Hvis chokoladen har nogen mushbooh ingredienser, derefter under islamiske retningslinjer, er det bedst at undgå det. Bekymrede muslimer kan ringe eller skrive til producenten af ​​et selskab til at afklare, om en ingrediens er tilladt eller forbudt.

Chokolade, der har ingredienser som animalsk fedt eller alkohol er haram. Hvis alkohol anvendes til at rense maskinen, der gør chokoladebarer, så at chokolade er også anses for uegnet til konsum for muslimer. Hvis limen anvendes i emballagen stammer fra animalsk fedt, som også gør chokolade haram. For chokolade skal klassificeres som halal chokolade, ikke alene må denne ikke indeholde ulovlige ingredienser, men det kan ikke behandles eller opbevares eller transporteres på måder eller faciliteter, der er haram.

Halal ingredienser kan også ikke komme i direkte kontakt med haram mad, hvis begge behandles i samme anlæg. Halal chokolade begyndte som speciale kun findes i udvalgte butikker. Det er blevet meget populære og kan nu findes i populære supermarkeder, der bærer en række andre halal fødevarer. Denne type halal chokolade er specielt lavet af halal selskaber og markedsføres som sådan.

For at finde ud af, om nogen populære mærke af almindeligt tilgængelige chokolade er halal, er det nødvendigt med en omhyggelig undersøgelse af ingredienserne. Nogle hjemmesider bære lister over halal og haram ingredienser, der kan være nyttige. Alternativt liste nogle steder populære chokolader, der kan klassificeres som halal chokolade.

  • Halal markeder sælge en bred vifte af halal fødevarer og produkter, herunder halal chokolade.
  • Halal chokolade.
  • Halal chokolade indeholder ingen animalsk fedt eller alkohol.
  • Halal chokolade er acceptabel i henhold til Koranen retningslinjer.
  • I en generel forstand, "halal" betyder "lovlig" på arabisk, og henviser til, at der er tilladt i henhold til reglerne i Islam.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com