Hvad Er Stellers havørn?

Den Stellers havørn er en stor rovfugl findes langs kysten af ​​Rusland. Det har karakteristisk brun fjerdragt med hvide pletter og er blandt de største i verden. Fisk, såsom ørred, udgør en stor del af birdâ € s kost, men det er i stand til at tage på små og mellemstore pattedyr. Bevaringsstatus for Stellers havørn er "truet" som følge af faldende tal.

Fuglen findes hovedsageligt langs kysten af ​​Nordøstasien, på steder som Ruslands Shantar Øer. Om vinteren, det rejser for længere sydpå, ofte til Japan, for at finde et varmere klima. Det er ikke i stand til langdistance-vandring i forhold til andre ørne. Der har været flere observationer af den Stellers havørn i Amerika, men disse er ikke hyppige, og der har ikke været nogen rapporter om nesting.

Når fuldt udvokset, en Stellers havørn har normalt en hovedsagelig mørk brun eller sort farve. Fuglene har også pletter af hvidt, ofte på halen eller skuldre. Stellers havørne er en af ​​de største arter af ørn i verden, med et vingefang på op til 8 fod (2,5 meter). Hunnerne er som regel lidt større end hannerne og kan veje op til 20 pounds (omkring 9 kg).

Stellers havørne findes hovedsageligt langs kysten, men nogle gange også bor omkring moser, floder og flodmundinger. I kystområder, fuglene normalt bygge store reder på klipper; indre reder er ofte bygget i høje fyrretræer. Reder er altid bygget i nærheden af ​​vand for en konstant forsyning af fødevarer.

Kost af Stellers havørn består hovedsageligt af fisk, især ørred og laks. Det er også ofte spiser andre havfugle og pattedyr. Når jagt, vil fuglen aborre på en klippe venter på sit bytte, før swooping ned for at fange det uforvarende. Den eagleâ € s store størrelse gør den i stand til at påtage sig byttedyr så store som de unge sæler. Undertiden fuglen også vil spise ådsler.

Et fald i antallet af Stellers havørn par har placeret de arter under en bevaringsstatus for truet. Dette er et resultat af ødelæggelse af dens levesteder og overfiskning, hvilket reducerer birdâ € s naturlige kilde til mad. Det anslås, at der kun er omkring 5.000 Stellers havørne tilbage i verden fra 2011.

  • Stellers havørn ofte spiser havfugle.
  • Stellers havørne bygge deres reder i klipper langs kystlinjer.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com