Hvad er en Natravn?

Natravnen er en natlig fugl, der kan findes i hele Asien og Europa i sommermånederne og i dele af Afrika i løbet af vinteren. Små fugle med lange haler, de er medlemmer af Caprimulgidae familien. Deres unikke farve camouflerer dem i løbet af dagen, når de hviler og ikke aktivt på udkig efter mad.

En noget underlig udseende fugl, natravnen har en bred hoved med en flad pande og lille næb. Dens øjne er store, gør det muligt at se og jage bedre, når aktive om natten. Fjerdragt plettede nuancer af brunt, ligner bark af et træ og er med til at camouflere fuglen i dagtimerne, når den forbliver i reden eller i træer. Hanner og hunner ser ens ud, bortset fra den mandlige har karakteristiske hvide fjer på sine vinger. Liget af natravnen er tøndeformede, og det har en lang, slank hale og nåede en samlet længde på 10 til 11 inches (26 til 28 cm).

I de varme sommermåneder, er natravnen findes i hele Europa og Asien så langt mod vest som Det Forenede Kongerige og så langt øst som Kina. Natravne migrere til Afrika om vinteren. De er almindeligt forekommende yngler i åbne hede, skovklædte lysninger, og i områder var træerne er for nylig faldet eller blevet skåret. De er også almindeligt set i åbne, flade arealer, der anvendes til græssende husdyr, og deres lange samarbejde med disse steder gav anledning til den århundredgamle myte, at de overlever på mælk fra geder. Faktisk er de forskellige arter af natravne, herunder Sunda natravnen og den egyptiske natravnen, er medlemmer af slægten Caprimulgus, et ord, der kan oversættes til ged-sucker.

Natravne gøre deres reder på jorden, typisk i områder med bregner, der vil camouflere fuglene, mens de sidder på æggene. Frieri ritualer består af komplicerede, luftbårne skærme, og kulminerer i udlægning af æg mellem midten af ​​maj til midten af ​​juli. Der er mistanke om, at avl cyklus af natravnen svarer til månens faser, og det er dokumenteret, at fuglene er mere aktive i løbet af de lysere månens faser. Efter de unge nightjars forlader reden, både voksne og unge hoved til deres overvintringsområde i Afrika, som regel forlader ynglepladserne i August eller September.

Natravne hele verden er truet af menneskelig indtrængen på deres område. Udvidelse byer og andre byggeprojekter tager redebygning væk fra dem, og deres fødekilder bliver også reduceret. Preying hovedsagelig på insekter som biller og myrer, de er at finde mindre og mindre at bytte om med øget brug af pesticider.


© 2021 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com