Hvad er rå Cocoa Butter?

Rå kakaosmør er en type af vegetabilsk fedt, der kommer fra kakaobønner. Det er ofte anvendes i madlavning, især når de foretager chokolade. Nogle personer og kosmetik fabrikanter også bruge kakaosmør som en hudpleje produkt.

Kakaobønner er de tørrede frø af kakao træ, som kan findes vokser i de varme tropiske områder i Sydamerika. Ekstraheret fra disse tørrede frø fedt omtales som rå kakaosmør. Det er typisk bleg gul farve, og det lugter og smager vagt som chokolade.

En af de primære bestanddele i chokolade er rå kakaosmør. Denne smør bruges til at gøre både hvid og mælkechokolade. Chokolade smelter, når den spises, fordi kakaosmør har et smeltepunkt lidt lavere end en persons legemstemperatur. Fint, kvalitet chokolade indeholder typisk mere kakaosmør end lavere kvalitet chokolade. Producenter af meget lav kvalitet chokolade ofte erstatte andre typer vegetabilske fedtstoffer for kakaosmør.

Cooks kan også bruge rå kakaosmør derhjemme. Det kan bruges til at lave hjemmelavet chokolade, f.eks. Nogle cookie opskrifter kan også ringe til denne type smør. Regelmæssig smør eller afkortning kan undertiden være en egnet erstatning for kakaosmør, men dette vil i høj grad ændre smagen af ​​det færdige skålen.

Rå kakaosmør kan også anvendes som et hudplejeprodukt. En række af lotioner og cremer på markedet i dag indeholder varierende mængder af kakaosmør. Den er meget fugtgivende og kan hjælpe med at helbrede tør hud.

Dette fedt kan også gøre huden mere elastisk. Gravide kvinder kan bruge disse type lotion, eller endda rå kakaosmør, at hjælpe med at forhindre strækmærker. Dette kan gøres ved at anvende den til maven hele graviditeten.

Der er også en række andre fordele af rå kakaosmør. Nogle personer hævder, at det reducerer forekomsten af ​​ar og rynker. Nyere forskning har også vist, at kakaosmør også kan blokere de skadelige ultraviolette stråler fra solen.

Nogle mennesker bør ikke bruge rå kakaosmør, selv om. Dem med en chokolade allergi bør vige tilbage fra det, da det højst sandsynligt vil føre til en muligvis alvorlig allergisk reaktion. Akne kan ikke ønsker at anvende kakaosmør på deres ansigter. Det kan tilstoppe porerne, hvilket kan gøre acne værre.

  • Raw kakaosmør kommer fra kakaobønner.
  • Fedtet bruges til gjort rå kakaosmør er udvundet af tørrede kakaobønner.
  • Gravide kvinder kan bruge kakaosmør at forhindre strækmærker.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com