Hvad er den stat Bird of Wisconsin?

I løbet af 1926-1927 skoleåret, Federated Womenâ € s Clubs of Wisconsin adspurgte børn deltager i stateâ € s skoler og bad dem om at stemme for staten fugl Wisconsin. Overvældende, børnene kaldte robin som den mest populære fugl; robins modtaget dobbelt så mange stemmer som enhver anden fugl. Det wasnâ € t indtil 1949 dog, at statens lovgivende officielt proklamerede den amerikanske robin som staten fugl Wisconsin. Interessant, hvad der er anerkendt som den amerikanske robin i USA ISNA € t faktisk en robin; i stedet er det en drossel. Tidlige amerikanske nybyggere navngivet robin efter en fugl, der er meget velkendt i Europa, robin røde bryst, men den amerikanske Robin er en tættere slægtning til solsorte end engelsk Robins.

I Nordamerika, Robins er den mest udbredte medlem af drosler familien. Staten fugl Wisconsin er en indfødt af nær arktiske områder. Amerikanske robins kan ses hele året i det sydlige Canada fra British Columbia til Newfoundland samt på tværs af USA Inden for deres avl rækkevidde, robins er vandrende og vil gå så langt sydpå som Guatemala og det sydlige Mexico til vinteren. Om sommeren er de fundet så langt nordpå som de nordligste områder af Canada og Alaska.

Den amerikanske robin, videnskabeligt navngivet Turdus migratorius, er en sangfugl, og det er den største af de nordamerikanske drosler. Fuldvoksen robin er 8-11 inches (20-28 cm) i længden, har wingspans, der er omkring 12-16 inches (31-40 cm) og vejer i gennemsnit 2,7 ounce (77 g). I udseende, robins er en brunlig grå. Kønnene ligner hinanden, bortset fra at hunnerne er lidt mere bleg, og lederne af hannerne er mørkere. For begge køn, deres mest karakteristiske fysiske kendetegn er deres rødlige-orange kister og brystflæsk, som hjælper gøre staten fugl Wisconsin let at identificere.

Som en naturtype, robins foretrækker områder med åbent terræn i skove, frugtplantager, marker eller haver. Det åbne land giver dem områder, hvor at søge føde, og nærliggende træer og buske giver dem steder til reden og roost. Robins er almindeligt forekommende nær mennesker, fordi den naturtype de foretrækker ofte findes i landbrugs- og forstadsområder.

I yngleperioden, robin er monogame og danner et par obligation. Ynglesæsonen starter omkring april og kunne gå gennem juli. Hunnen lægger 3-5 æg, der er lyse blå. Hun er ansvarlig for inkubering af æg, der tager omkring to uger.

  • Wisconsin børn overvældende favoriserede amerikanske robin i en 1926-1927 undersøgelse.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com