Annullering af udskrivning

Hvis du udskriver et langt dokument, kan du beslutte, at du ønsker at annullere udskrivning af en eller anden grund. Præcis hvordan du gør det afhænger af, hvis du bruger baggrunden trykning funktion i Word. Hvis du har baggrund udskrivning slukket, viser Word en dialogboks under udskrivningen. Denne dialogboks, foruden at informere dig om forløbet af udskriftsjobbet, indeholder også en Annuller knap. Du skal blot klikke på denne knap for at stoppe udskriftsjobbet.

De fleste mennesker vil dog have baggrund udskrivning aktiveret-dette er standardindstillingen til Word. Med baggrund udskrivning tændt Word viser ikke en dialogboks. Men på statuslinjen kan du se en lille printer ikon, der angiver den side, ved at blive udskrevet. For at annullere udskriftsjobbet, skal du dobbeltklikke på printerikonet.

Du skal huske på, at der kan lagres udskriftsjob på forskellige steder, før de rent faktisk udskrives. Word "hands off" udskriftsjobbet til Windows og derefter Windows tal ud, hvad de skal gøre med det. Mest sandsynligt er det sender opgaven til printeren (hvis det printeren er direkte tilsluttet computeren), eller den sender den til et andet sted på netværket, såsom en anden computer eller selve printeren. Hvorfor er dette vigtigt? For hvis du vil annullere et udskriftsjob, kan du ikke være i stand til at gøre det direkte fra Word-du muligvis finde ud af hvor udskriftsjobbet er placeret på sine rejser til printeren og derefter annullere det på det sted.

WordTips er din kilde til omkostningseffektiv Microsoft Word træning. (Microsoft Word er det mest populære tekstbehandlingsprogram i verden.) Dette tip (1237) gælder for Microsoft Word 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finde en version af dette tip til menufaner Word (Word 2007 og nyere) her: Annullering af udskrivning.


© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com