Hvad er spikenard Oil?

Et hjem urtemedicin, spikenard olie er en sammensat lavet af blomstrende spikenard fabrik i Kina. Det har været brugt siden oldtiden som en del af de ayurvediske helbredende praksis Indien. Det anvendes som et helbredende komponent, både i medicin samt religiøse traditioner.

Spikenard olie er også kendt som nard, Nardin, muskroot eller falsk indisk baldrian rod. En luksus olie i det gamle Egypten, Rom, og Mellemøsten, er det en stærk duftende, brunlig-yelow æterisk olie. Tyk og jordnær, er det ofte brugt som en røgelse, en parfume, og en beroligende. Anvendes i køkken, spikenard giver smag for krydret og søde drikkevarer og fødevarer, såsom den traditionelle middelalderlige europæisk vin, Hypocras.

Medicinsk er olien blevet anvendt til behandling fødende problemer, søvnløshed, migræne, hududslæt, skæl, rynker, og mindre sår. Kendt som en helbredende olie i hele Indien og Kina, kan spikenard olie bruges som et diuretikum, en behandling for hudallergi, og en menstruationscyklus symptom støtte så godt. Den urte olie er også indeholder nyttige anti-svampe egenskaber. Det kan også være effektive til behandling af fordøjelsesbesvær, stress og kroppens spændinger.

Som en aromaterapi olie, der nard bruges til at lindre dyb smerte og sorg. Folk også bruge den til at hjælpe med overgangen fra liv til død for ældre og for uhelbredelig, eller lider patienterne. Naturmedicinen er også kendt som en beroligende olie i almindelighed. Kosmetisk Olien betragtes værdifulde genoprette moden hud.

Betragtes som en forholdsvis sikker olie, bør spikenard olie stadig anvendes under tilsyn af en læge. Patienter med epilepsi og kvinder, der ammer eller gravide bør undgå olien. Det kan bruges som en massage olie, i dampform, eller tilsættes til et bad. Det kan anvendes sammen med flere forskellige andre naturlægemidler olier, herunder salvie, lavendel, vetiver, citron, patchouli og neroli.

Nard har en rig historie, herunder anvendelse i den græske mytologi, den kristne Gamle Testamente, og islamiske traditioner. Ligene af Kristus, Patrokolos af Iliaden, og andre store historiske figurer blev siges at have været salvet af urten. Nogle mener, at spikenard rod at være den forbudne frugt fra Edens.

Det officielle navn for denne plante, spikenard olie er fremstillet af, er Nardostachys jatamansi eller Nardostachys grandiflora. Native til Himalaya i Kina, Nepal, Japan og Indien, er det en lille plante, der kun vokser op til en højde tre fod (en meter). Urten har lyserøde klokkeformede blomster; selve olie imidlertid fremstillet af knust og destilleret underjordiske stængler eller jordstængler af anlægget.

  • Spikenard olie er en luksus olie ofte bruges i røgelse.
  • Spikenard olie har historisk været anvendt til behandling af migræne.
  • Spikenard olie har været anvendt i de ayurvediske helbredende praksis Indien i tusinder af år.
  • Spikenard olie er undertiden anvendes til behandling af skæl.
  • Når det bruges i aromaterapi, er Nard olie siges at hjælpe med at helbrede dyb smerte og sorg.
  • Spikenard olie kan være gavnligt ved behandling af søvnløshed.
  • Spikenard vokser i Himalaya.

© 2021 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com