Ændring Hvordan Windows giver dig besked om forestående ændringer

En del af sikkerhedsfunktioner er indbygget i Windows omfatter visning af meddelelser, når noget er ved at ændre på dit system. Som standard viser Windows en meddelelse, hvis et program installeret på dit system er ved at foretage en ændring, men ikke underrette dig, hvis du vil lave en ændring manuelt. På de fleste systemer disse underretninger poppe op, hvis du henter og kører et program fra internettet, eller hvis du har et program, der styrer automatiske opdateringer til software på dit system.

Windows indeholder en minimal mængde af kontrol, når du modtager meddelelser. Du kan ikke styre meddelelser på et program-for-program basis, men du angive, hvilke generelle typer af meddelelser, du ønsker at modtage. Her er hvordan du gør det:

  1. Vis Kontrolpanel.
  2. Klik på Brugerkonti og Familiesikkerhed link.
  3. Klik link på Brugerkonti.
  4. Klik på Skift brugerkontostyring Settings link. Windows viser Kontrol af brugerkonti dialogboksen. (Se figur 1.)

    Ændring Hvordan Windows giver dig besked om forestående ændringer

    Figur 1. Kontrol af brugerkonti dialogboksen.

Hvis du vil ændre tidspunkter, hvor Windows giver dig besked, at ændringer er ved at blive lavet til dit system, bruge skyderen kontrol. De fire mulige indstillinger er som følger, fra top til bund:

  • Altid Giv mig. Denne indstilling er den mest irriterende, da det "låser" vores system og giver dig besked, hver gang nogen ændringer overhovedet er ved at ske. (Det er irriterende, fordi du får en meddelelse, hver gang du forsøger at ændre nogen Windows-indstillinger selv.)
  • Giv mig besked Kun når programmer forsøger at foretage ændringer i Denne computer. Dette er standardindstillingen, og det er hensigtsmæssigt for de fleste mennesker.
  • Giv mig besked Kun når programmer forsøger at foretage ændringer i Denne computer (Ikke Dim Mit skrivebord). Denne indstilling er funktionelt svarer til den forrige indstilling. Den eneste forskel er, at det stopper Windows i at undertrykke dit skrivebord, når en meddelelse vises dialogboksen.
  • Aldrig Giv mig. Denne indstilling væsentlige slukker Bruger Konto meddelelser Kontrol og tillader uhindret adgang til dit system ved alle programmer, du kan installere på dit system.

Når du har justeret skyderen for at afspejle den ønskede meddelelse niveau, skal du klikke på knappen OK for at foretage ændringen permanent.

Dette tip (12644) gælder for Windows 7.


© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com