Hvad er Isop Oil?

Isop Oil, et uddrag af urter Ægte Isop, er en alsidig urtemedicin. Det anvendes i aromaterapi samt topisk til behandling ar, forkølelse, og mange andre forhold. Isop olie er også et populært tilsætningsstof til parfume og anden kosmetik, samt fødevarer.

En lysegul til farveløs olie, isop olie har adstringerende, anti-infektiøs, vanddrivende, antiseptisk, slimløsende og antivirale egenskaber. Olien kan fungere som et beroligende middel til mennesker med nervøse lidelser. Det kan også behandle inflammation. Blå mærker og arvæv kan behandles med olie, samt eksem.

Som en aromaterapi afhjælpe, kan isop olie behandle luftvejssygdomme såsom bronkitis og astma. I denne form, er det også blevet anvendt til behandling af influenza, angst, stress, forkølelse, emfysem og træthed. Hyssop te kan anvendes til behandling af luftvejssygdomme samt.

I fødevareproduktionen er isop olie bruges til at lave en aromatisk likør kaldet Chartreuse. Det bruges også i aromatiseret likør, benediktiner. Te fra urten, som regel i tørret form, er også tilgængelig. Hyssop, som har en minty smag, der anvendes til fjerkræ udstopning, saucer, salater, gryderetter og andre retter. Det kan være en effektiv erstatning for mynte, når madlavning derhjemme.

Den kosmetiske industri har også mange anvendelsesmuligheder for hyssop æterisk olie, som har en varm, sød duft. Anvendes i parfumer, er det også findes i forskellige sæber og andre produkter. Blomsterdekorationer, potpourri og andre aromatiske displays ofte gøre brug af olie samt.

Herbalists advarer om, at en bør skelnes mellem urten isop og dens æteriske olie. Den gamle lægeurt kan have forskellige egenskaber end isop æterisk olie. Fabrikkens dele, der hver er forskellige i deres anvendelse.

Gravide og ammende kvinder, børn og personer, der tager medicin bør søge en læges godkendelse, før du tager isop retsmidler. Det kan være giftige, navnlig for personer med epilepsi eller forhøjet blodtryk. Olien bør kun tages i moderate mængder.

Native til Middelhavsområdet og Asien, er urten isop opkaldt efter Hyssopos af Dioscorides Grækenland. Oversættelsen betyder hellig urt. I det gamle Grækenland blev urten brugt til oprensning af hellige steder samt stewing. Et medlem af Lamiaceae familien, isop vokser i Europa, Rusland og USA samt.

Den kan vokse op til 24 inches (61 cm) i højden, og har små blade, blå blomster, og en træagtig stængel. Selvom sorter af hvid og lyserød hyssop findes, hyssop olie kun produceret fra blå blomst-bærende version af anlægget. Ekstrakten er taget fra plantens blomster og blade.

  • Hyssop olie er undertiden anvendes til behandling af influenza og andre luftvejsinfektioner.
  • Når det bruges i aromaterapi, er isop æterisk olie siges at behandle flere sygdomme.
  • Hyssop æterisk olie har en varm, sød duft.
  • En gravid kvinde bør få sin læge godkendelse, før du tager isop retsmidler.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com