Sådan Reset Indstillinger og indhold på din iPhone

Hvis din iPhone ikke fungerer korrekt, kan du prøve at nulstille din iPhone indstillinger, som nulstiller alle iPhone indstillingen til standardindstillingen - den måde, det var, da du tog den ud af æsken. Nulstilling af iPhone indstillinger sletter ikke nogen af ​​dine data eller medier. Den eneste ulempe er, at du måske nødt til at gå tilbage og ændre nogle indstillinger bagefter.

  1. Tryk på Indstillinger ikonet på dit hjem skærmen; derefter på Generelt → Reset → Nulstil alle indstillinger.

    Sådan Reset Indstillinger og indhold på din iPhone

    Pas på ikke at trykke Slet alt indhold og indstillinger - i hvert fald ikke endnu. Sletning af alt indhold tager længere tid at komme sig (fordi din næste synkronisering tager lang tid), så prøv Nulstil alle indstillinger først.

  2. Nulstil nogle af de andre muligheder på Reset skærmen, såsom Nulstil netværksindstillinger, Nulstil tastaturordbog, Nulstil startskærm Layout, og Reset lokalitetsadvarsler.

    Det er ikke sandsynligt, at hjælpe, men kunne være værd at prøve, før du ty til sletning af alt indhold og indstillinger.
  3. Hvis nulstilling alle indstillinger ikke helbrede din iPhone, skal du trykke på Indstillinger → Generelt → Reset → Slet alt indhold og indstillinger.

    Denne strategi sletter alt fra din iPhone - alle dine data, medier og indstillinger. Fordi alle disse elementer er gemt på din computer - i hvert fald i teorien - du bør være i stand til at sætte tingene tilbage som de var under din næste synkronisering. Men du mister nogen billeder, du har taget, samt adresse- og kalenderoplysninger og alle spillelister, du har oprettet eller ændret siden sidste synkronisering.
  4. Efter at have brugt Slet alt indhold og indstillinger, skal du kontrollere, om din iPhone fungerer korrekt.

    Forhåbentlig din iPhone er tilbage til sin gamle selv.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com