Hvad er en kæmpe Petrel?

En kæmpe petrel, i daglig tale kendt som en stinker eller frådser, er en stor og aggressiv og indfangende havfugl på den sydlige halvkugle. Der er to arter af gigant petrel, den nordlige Giant Petrel (Macronectes Halli), og det sydlige Giant Petrel (Macronectes giganteus), selvom de blev anset for en enkelt art indtil 1966. levesteder for de to arter overlapper hinanden, og de ​​er meget ens i udseende.

De gigantiske petrels er meget store fugle, der vejer fra 6,6 til 17,6 pounds (3 til 8 kg), svarer i størrelse til Albatrossen. Den sydlige Giant Petrel er en smule større, mens den nordlige Giant Petrel er normalt ikke større end 11 pounds (5 kg). De gigantiske petrels funktionen regninger sammensat af syv til ni liderlige plader, med rør næsebor sluttede sig på toppen af ​​regningen og en hooked tip til grip glat mad. De producerer også en mave olie, der kan bruges mod rovdyr, og har en saltopløsning kirtel over næsen for at hjælpe udskille det overskydende saltvand de erhverver fra at drikke havvand.

Kæmpe petrels er det eneste medlem af deres biologiske familie kunne gå på land effektivt. De to arter ser meget ens, begge med grå fjerdragt og lys-orangefarvede næb, selvom 15% af Southern Giant Petrels er hvide. Fuglene kan skelnes på grundlag af deres bill spids og øjenfarve. De nordlige arter er udstyret med en mørk pink bill tip og blege øjne, mens de sydlige arter har en lys grøn bill tip og mørke øjne.

Begge gigantiske Petrel arter er hovedsagelig rovdyr på havet og skraldemanden på land, selv om de til tider dræber andre havfugle for fødevarer ved battering eller drukne dem. På land, de primært lever af kroppene af pingviner og sæler. Mens der i de ocean, de lever af blæksprutter, krill og fisk. Fuglene undertiden følge fiskeskibe og spise kasserede dele af fangsten.

Kæmpe petrels yngler ved at lægge et enkelt æg i en overjordisk reden. Ægget inkuberes i omkring to måneder. Den unge petrel kan flyve fire måneder efter fødslen, men kun bliver kønsmoden ved seks eller syv år.

Både nordlige og sydlige Giant Petrels er af borderline bevaringsstatus, opført som truede, truede eller sårbare nogle agenturer, men ikke af andre. The Southern Giant Petrel kan være mere udsatte. Imidlertid har de populationer af begge arter steget i de seneste år.

  • Giant Petrel bytte på blæksprutte.
  • På land, kæmpe petrels bytte på slagtekroppe af sæler.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com