Hvad er en Harrier Hawk?

Den afrikanske Harrier høg er en raptor indfødte til Afrika. Selvom det ikke lever i vand, har det tilpasset til dets miljø som en kran. Det har også en altædende kost.

Farvefejl den voksne harrier høg primært grå. Det har smalle bånd af hvidt og sort på sin mave og lår. Dens hale og spidserne af vingerne er sorte. Kødet omkring næbbet er nøgne og gul, men det bliver rød, hvis fuglen bliver ophidset. Den høg har også en stor krave af fjer omkring sit ansigt, giver det en crested udseende.

Harrier høg har flere fysiske egenskaber, som gør det anderledes end andre rovfugle. Den har lange, fuges ben, lidt ligesom en kranens. Benenes led har kapacitet til at bøje tilbage, frem og sidelæns. Derudover høg har en lang og meget tynde næb. Disse egenskaber hjælper det gå på jagt efter mad på svært tilgængelige steder.

Harriers er altædende, hvilket betyder at de spiser en bred vifte af fødevarer. De bruger deres sammenføjede ben at klatre langs grene af træer, ved hjælp af deres vinger for balance, og stikke deres lange næb i huller og revner for larver. De vil raid reder af andre fugle for fledgelings og vil jage gnavere og andre små pattedyr. Ud over dette kan de spiser frugten af ​​olie palme.

Som en del af deres parring ritual, vil Harrier høge cirkel rundt om hinanden i luften. Undertiden mandlige og det kvindelige mødes i luften og røre kløer. Denne cirkulære frieri mønster giver høge deres slægt navn, Circus.

Harrier høge foretrækker at reden i træer nær vand. De vil bygge en rede i gaflen af ​​et træ, hvor de lå 1-3 æg. De vil også konstruere reder på klippehylder. Reden er altid foret med bløde, grønne kviste.

I gennemsnit er harrier hawk æg inkuberes i 35 dage. Når de udklækkes, de unge høge er yderst konkurrencedygtige. Før de kan flyve, vil de stærkere fledgelings skubbe deres rivaler ud af reden. Selvom en Harrier høg kan lægge så mange som tre æg, som regel kun en høg vil overleve at blive hævet til voksenalderen.

I modsætning til mange afrikanske arter er kærhøg høg ikke være truede. Dens befolkning forbliver stabil selv om dens levested spænder over det meste af Afrika, og det ofte kommer i kontakt med mennesker.

  • I modsætning til mange afrikanske arter er kærhøg høg ikke være truede.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com