Sådan Sync Adressebog Kontaktpersoner med din iPhone 4S

Den Sync adressebogsoplysninger del af ruden på din iPhone 4S Info bestemmer, hvordan synkronisering håndteres til dine kontakter. En metode er at synkronisere alle dine kontakter, som vist i følgende figur, eller du kan synkronisere nogen eller alle grupper af kontaktpersoner, du har oprettet i computerens adressebog program; Vælg blot de relevante afkrydsningsfelter i grupperne listen Valgte, og kun de grupper vil blive synkroniseret.

Sådan Sync Adressebog Kontaktpersoner med din iPhone 4S

Hvis du bruger iCloud til at synkronisere kontakter, skal du ikke aktivere kontakter i iTunes. Du kan gå glip advarslen i småt, så lytter denne advarsel i store seværdighed: Hvis du aktiverer synkronisering med iCloud og også bane den i iTunes, kan du ende med dublerede data på din iPhone. Du vil ikke lide det, så gør det muligt at synkronisere den ene eller den anden måde - via iCloud eller i ruden iTunes Info.

IPhone synkroniserer med følgende adresse bog-programmer:

  • Mac: Adressebog og andre adressebøger, der synkroniseres med Adressebog, såsom Microsoft Outlook 2011 eller den nu ophørte Microsoft Entourage
  • PC: Windows Kontaktpersoner (Vista og Windows 7), Windows adressekartoteket (XP), Microsoft Outlook og Microsoft Outlook Express
  • Mac og PC: Yahoo! Adressebog og Google Contacts

Nu, her er, hvad hver enkelt indstilling i Sync Contacts afsnit omfatter:

  • Alle kontaktpersoner: En metode er at synkronisere alle dine kontakter, hvilket er, hvad det fremgår af figuren. Dette vil synkronisere alle kontakt i din Mac eller PC adressebogen med din iPhone kontaktpersoner app.
  • Udvalgte grupper: Du kan synkronisere alle eller alle grupper af kontaktpersoner, du har oprettet i computerens adressebog program. Du skal bare vælge de relevante afkrydsningsfelter i grupperne listen Valgte, og kun de grupper vil blive synkroniseret.
  • Yahoo! eller Google Kontaktpersoner: Hvis du bruger Yahoo! Adressekartotek, skal du vælge Synkroniser Yahoo! Address Book afkrydsningsfeltet Kontaktpersoner, og klik derefter på Konfigurer for at angive dit Yahoo! id og adgangskode. Hvis du bruger Google Kontakter ved at vælge Sync Google Contacts afkrydsningsfeltet og klik derefter på Konfigurer knappen for at indtaste din Google-id og adgangskode.
  • Hvis du bruger Yahoo !, opmærksom på, at synkroniseringen ikke slette en kontakt fra din Yahoo! Adressekartotek Hvis kontakten har et Yahoo! Messenger-id, selvom du sletter, at kontakt på iPhone eller på computeren. Hvis du vil slette en kontakt, der har en Yahoo! Messenger-id, skal du logge på din Yahoo! -konto Med en webbrowser og slette kontaktpersonen i din Yahoo! Address Book.

Hvis du synkroniserer med din arbejdsgivers Microsoft Exchange kalender og kontakter, vil alle personlige kontakter eller kalendere allerede på din iPhone blive udslettet.


© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com