Hvad er en L-1 Visa?

En L-1 visum er en regering dokument leveret af den amerikanske regering, der tillader indehaveren af ​​visum for at arbejde i USA. Visummet giver både indehaveren og hans eller hendes ægtefælle til at arbejde i USA, og for eventuelle børn af visumindehaveren at deltage offentlige skole. Selv et visum ikke påvirker statsborgerskab, kan det virke som et springbræt til et grønt kort, og kan føre til forfølger amerikansk statsborgerskab.

En L-1 visum gives til medarbejdere i enhver virksomhed, der åbner nye steder i USA, og kræver overførsel af arbejdstagere til kontoret USA. Der er to typer af visa, L-1A og L-1B. L-1A visum er designet til ledere og er gyldigt i op til syv år. L-1B visum er designet til andre arbejdstagere, og er gyldigt i op til fem år. Efter afslutning af L-1 visum, til medarbejderen skal derefter forlade USA i over et år, før de kan ansøge at få en anden visum.

Ansøgninger om en L-1 visum kan opstå gennem en af ​​to måder. Regelmæssige L-1 visa kræver en individuel ansøgning, som evalueres af de amerikanske borgere og Immigration Services (USCIS) afdeling for at fastslå, om ansøgeren kan arbejde i USA. Alternativt kan virksomheden ønsker at flytte til USA være i stand til at ansøge om et tæppe L-1 visum. I disse tilfælde vil USCIS forhåndsgodkende virksomheden til at flytte medarbejdere til USA, og hver enkelt medarbejder skal kun indsende dokumenter til den amerikanske ambassade eller konsulat, der skal godkendes til at komme ind i USA.

Ansøgningsprocessen for en L-1 visum indebærer fremlæggelse af en formular til USCIS, sammen med dokumentation for, at de udenlandske og amerikanske virksomheder opfylder de lovmæssige krav til udledning af visa. Ansøgningen kan nægtes, hvis USCIS finder, at moderselskabet ikke har til hensigt at fortsætte driften i USA efter visumudstedelse, eller hvis ansøgeren er berettiget til at have visum. Ansøgere kan anmode om fornyet behandling efter en benægtelse ved at kontakte USCIS.

Ansøgere udstedte visum er i stand til at bringe deres familie at bo i USA. Ægtefællen til en holder visum gives også en L-1 visum, så længe en vielsesattest til rådighed. Efter modtagelsen af ​​visum, ægtefællen kan ansøge om et CPR-nummer og kan derefter arbejde for amerikanske arbejdsgivere. Børn under 21 kan ansøge om L-2 visum, så de får lov til at deltage i den offentlige skole. For mere information om ansøgning om L-1 visum og de dokumenter, der kræves, skal du kontakte den amerikanske borger og Immigration Services.

  • Ansøgere udstedte visum er i stand til at bringe deres familie at bo i USA.
  • En L-1 Visa kan være et springbræt mod amerikansk statsborgerskab.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com