Hvad er Neem Seed Oil?

Produceret fra neem stedsegrønne træer, neem frø olie er en af ​​mange populære indiske kosttilskud. Neem koncentrat kan anvendes til behandling af mange medicinske tilstande, fra acne til urticaria nældefeber. Den bitre, lys til mørk brun olie anvendes også i produkter til personlig pleje, insekticider, gødning, og mange andre forbindelser.

Neem ekstrakt er meget rigt og stærkt duftende. Ud over frøene af træet er neem bark og blade ofte bruges til at lave neemolie. I Indien har neem været et stærkt påberåbes stof siden mellem 2000 og 4000 år før vor tidsregning. Den neem træet selv er blevet omtalt som landsbyen apotek eller curer af alle lidelser, som befolkningen i Indien.

Ayurvedisk medicin gør hyppig brug af neem frø olie. Hudsygdomme er de mest almindelige lidelse behandles af midlet i dette lys. Feber og inflammation er blevet behandlet af neemolie. Reumatiske spørgsmål, såsom gigt, kan også afhjælpes med neem. Flere alvorlige sygdomme, såsom malaria, tuberkulose og spedalskhed, er blevet behandlet af den afhjælpende tidligere også.

Gennem Indiens historie har neemolie blevet brugt som en form for post-coital præventionsmiddel. Tarmparasitter og andre kropslige angribere, såsom ringorm, er blevet behandlet med neem frø olie samt. Det er også almindeligt anvendt som en antiseptisk.

Mange naturlægemidler skønhedsprodukter også ansætte brugen af ​​neem frø olie. Dens populære brug i hudpleje, anti-eksem, og anti-acne egenskaber gør det en ofte brugt ingrediens i produkter som body creme, lotion, og hånd salver. Personlig sundhedspleje produkter, såsom neem tandpasta og neem shampoo, fremstilles også. Nogle af disse behandler specifikt forhold såsom fodsvamp eller hovedlus.

Kvinder, der er gravide, ammende, eller kan blive gravide bør undgå brugen af ​​neem. Neem olie kan forårsage abort eller abort af et foster. Anvendelse af neem kan give leverskader hos nogle mennesker. Rådfør dig med en læge, før du bruger disse urtekosttilskud.

Bortset fra dets kosmetiske og medicinske anvendelser, neem er en populær insekticid. Det sælges i store mængder for at hjælpe befri områder af kakerlakker, mider, fluer og mange andre skadedyr. Neem frø olie er også en effektiv myggebalsam. Olien anvendes også i pesticider og fungicider for at befri hjem af forskellige typer af meldug og rust. Den hjem afhjælpe kan også anvendes til behandling af tilstande i dyr, såsom lille hus kæledyr hududslæt.

  • Neem kan anvendes til behandling af bistader.
  • Neem frø olie kan anvendes i shampooer, sæber og andre naturlægemidler skønhedsprodukter.
  • Neem olie kan anvendes til at dræbe kakerlakker.
  • Neem kan anvendes i behandling af en hoved lusebefængthed.
  • Neem frø olie kan anvendes til behandling af ringorm.
  • Neem frø olie kan anvendes som en myggebalsam.
  • Olie udvundet af et neem træ har mange medicinske fordele.
  • Gennem Indiens historie har neemolie blevet brugt som en form for præventionsmiddel.
  • I Indien har neemolie blevet brugt som en post-coital præventionsmiddel.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com