Hvad er Macadamia Oil?

Macadamia olie kommer fra fede nødder macadamia træ. Olien er almindeligt anvendt som en rig fugtgivende olie til huden, enten alene eller kombineret med andre ingredienser. Det er både nærende og helbredelse for huden. Det kan anvendes på håret samt, og kan bidrage til at forbedre fugt, struktur og glans.

Macadamia træer vokser i subtropisk klima og har oprindelse i det østlige Australien. Den macadamia træ, der er kendt af dens art navn Macadamia integrifolia, er i planten familien Proteaceae. Dette hurtigt voksende træ frembringer nødder omkring 1 tomme (2,5 cm) i diameter, der er dækket med en hård skal. Efter høsten er skallerne fjernet, og nødder er koldpresset at udvinde olien.

Olien stammer fra macadamia nut indeholder store mængder af monoumættede fedtsyrer. Disse fede olier er ens i struktur til de naturlige olier produceres af huden, kaldet sebum olier. Macadamia olie absorberes hurtigt ind i huden, hvor det nærer og efterfylder fugt i stedet for at sidde på toppen af ​​huden.

Sebum olier er strippet fra huden under vask og badning. Da huden aldre, det producerer mindre naturlige olier. Uden den nødvendige beskyttelse, bliver huden tør og kan knække, hvilket fører til mulig infektion. Macadamia olie med til at forhindre tør hud, mens healing beskadiget hud og hudafskrabninger, og beroligende mindre solforbrændinger.

Macadamia olie kan anvendes alene som en hud fugtighedscreme eller blandet med andre naturlige olier. Macadamia olie er velegnet som en bærer eller basisolie. En god base olie har en mild duft, absorberer hurtigt og efterlader ikke huden fedte. Macadamia olie kan blandes med andre duftende æteriske olier for at skabe massage olie, kropsolie eller aroma terapi olie.

Denne olie giver glans og fugt til håret samt. Når de anvendes alene som et hår behandling, kan den påføres og efterlades til at sidde i en periode og derefter vasket ud. Når tilføjes hårplejeprodukter, tilføjer macadamia nøddeolie en rig kilde til fugt.

Ikke kun til udvortes brug, macadamianøddeolie også er en sund, spiselig olie, der indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Da det indeholder enkeltumættet fedt, anses det for en sund olie, og undersøgelser har vist, det kan hjælpe lavere kolesterol. Denne naturlige olie kan anvendes i madlavning, på salater, i brød dips og andre retter. Det har en lys og nøddeagtig smag med en delikat finish.

Macadamia olie er tilgængelig i kosmetisk kvalitet og levnedsmiddelkvalitet. Enhver olie, som er fødevarekvalitet er også egnet til anvendelse i kosmetik. Kosmetiske klasse, dog ikke anses for egnet til konsum.

  • Macadamia olie kan anvendes til at fugte og beskytte huden.
  • Macadamia olie er en rig olie, der ofte bruges til massage eller moisturizing huden.
  • Macadamia olie kan hjælpe med at helbrede solforbrændinger.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com