Hvad er Farnesol?

Farnesol er en fedtalkohol findes i naturen. Mest bemærkelsesværdigt er det destilleret fra blomster, men det er også en komponent i vitamin K. Denne essens har en lang historie for at blive brugt i parfumer til at gøre dufte mere intense og som tilsætningsstof i kosmetik og fødevarer. Det kan også anvendes som et anti-tumor middel.

Oprindeligt stammer fra akacie blomster, er farnesol også findes i æteriske olier, såsom dem fremstillet af citrongræs, tuberose, rose og moskus. Den har en grøn, blomsteragtig duft og er farveløs. Det kan ikke opløses i vand, men blander let med olier.

Essensen bruges som en måde at forbedre duften af ​​en blomst-baserede parfume eller aromaterapi olie. Det virker som et opløsningsmiddel, hvilket gør duften af ​​parfume mere intens og ensartet, som det nedbrydes. Farnesol er også blevet identificeret som en af ​​de vigtigste ingredienser i parfume, så folk med parfumeallergi bør undgå eksponering for det i andre produkter.

Farnesol har anti-bakterielle egenskaber. Af denne grund er det ofte anvendes i hygiejniske produkter. Farnesol kan dræbe nogle af de bakterier, der forårsager akne og er almindeligt anvendt i deodorant for den samme egenskab.

Hud tonere omfatter farnesol som en måde at stramme huden og mindske forekomsten af ​​rynker. Det siges at forårsage regenerering af hudceller, når det anvendes, mindske virkningerne af aldring. Det er undertiden benævnt "dodecatrienol", når det anvendes i hudplejeprodukter.

Essensen kan indtages i små mængder. Det er blevet sat i fødevarer som smagsforstærker og er en almindelig ingrediens i cigaretter. Omvendt kan det også anvendes som et naturligt pesticid at slippe af mider.

Der er mulighed for farnesol anvendes som et anti-tumor middel. Når inhaleres som en aerosol, er det vist, at evnen til at dræbe kræftceller i lungerne. Det kan også være nyttige til behandling andre cancere, og eksperter stadig studerer denne mulighed.

Farnesol får sit navn fra Farnese akacie, en af de første blomster, hvorfra forbindelsen blev afledt. Til gengæld fik farnse acadica sit navn fra den italienske familie Farnese. Den adelige familie blev berømt ved at starte en af ​​de første botaniske haver og vedligeholde dem fra det 15. gennem 17. århundrede. Den "ol" slutning blev tilsat for at indikere, at afledning var alkoholiker.

  • Farnesol kan kaldes "dodecatrienol" anvendt i hudplejeprodukter.
  • Farnesol anvendes ofte i parfumer.
  • Farnesol er normalt tilsættes til cigaretter.
  • Farnesol anvendes som en ingrediens i nogle deodoranter.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com