Deling dine Google+ indlæg med bestemte personer

Udstationering på Google+ er ganske let, og du kan sende tekst, links, billeder, videoer og endda din aktuelle placering. Den sværeste del af udstationering på Google+ er at vælge, hvem du ønsker at se dit indlæg.

Google+ bruger dine cirkler for at afgøre, hvem der kan se dine indlæg; kredse er lidt enklere end lister, fordi de er i dit ansigt hvert skridt på vejen, og er forpligtet til at vælge og oprette, før du selv kan sende din første opdatering status.

Når du skriver dit indlæg, skal du klikke på Tilføj cirkler eller personer at dele med - eller hvis der allerede er en cirkel er angivet, skal du klikke på Tilføj flere personer - under dit indlæg. Følgende er alle muligheder, du kan vælge imellem:

  • Offentlig: Når du vælger offentlig, kan alle i verden se dit indlæg, og Google kan også indeksere det. Hvis du gør dette af forretningsmæssige årsager, bør de stillinger, som du ønsker at beholde og stadig være synlig for alle, blive markeret som Public. Bare husk på, at alle, også dem der ikke er i dine cirkler eller endda på Google+, kan se det.
  • Dine cirkler: Ved at vælge dine cirkler, kun de personer i de kredse du har tildelt folk er i stand til at se dit indlæg. Dette er en fantastisk måde at begrænse dit indhold til netop dit eget netværk.
  • Udvidede cirkler: vælger denne mulighed, gør dit indlæg synlig for alle i dine egne cirkler, ud til alle i disse menneskers cirkler. Det betyder, at indlæg er ikke helt Offentlig, men det bliver tættere på!
  • Tilpassede cirkler du har oprettet: Du kan også begrænse dine indlæg til bestemte kredse, du har oprettet. For eksempel, hvis du bare vil dit indlæg til at blive set af familiemedlemmer, kan du vælge din familie Circle, og kun din familie vil se din opdatering.
  • Bestemte brugere eller e-mail-adresser: Du kan også begrænse dit indlæg til bestemte brugere eller e-mail-adresser. Dette er en fantastisk måde at vælge en hurtig liste over folk til at starte en samtale med, eller måske bare have en en-til-en samtale med en anden person.

Husk, at noget du poster på Google+ kan deles på et minimum til de kredse og udvidet cirkler af de personer, du deler med. Del aldrig noget, du ikke ønsker at risikere andre deler. (Eller måske kan du bare ønsker at minde dem i dit indlæg, at du ikke ønsker det delt, forudsat du kan stole på dem.)


© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com