Deaktivering Registrer ændringer uden Unsharing

01/16/2013 by admin

Excel giver dig mulighed for at spore ændringer i en projektmappe, som beskrevet i andre spørgsmål af ExcelTips. Når du tænder for registrering af ændringer, Excel kræver, at du deler projektmappen. Efter alt, er registrering af ændringer beregnet til at blive brugt i et miljø, hvor flere brugere få adgang til og ændre samme projektmappe.

På et tidspunkt, du måske ønsker at slå Registrer ændringer fra, så de ikke længere er noteret i projektmappen. Hvis du slår den fra, Excel antager du også ønsker at stoppe med at dele projektmappen, så den automatisk slukker deling. Hvis du ønsker at stadig fortsætte fordelingen uden sporing-så kan du spekulerer på, hvad dine muligheder er.

Desværre Excel er temmelig forvirrende, når det kommer til at dele en projektmappe og sporing forandringer. De to funktioner er tæt forbundet med hinanden.

  • Hvis du starter med en helt ny projektmappe, og derefter vælge at dele den (Værktøj | Del projektmappe), Excel tillader andre at få adgang til og ændre projektmappen. Men Registrer ændringer er, om ikke på dette punkt.
  • Hvis du starter med en helt ny projektmappe, og derefter vælge at spore ændringer (Tools | Registrer ændringer | Fremhæv ændringer), deler Excel automatisk projektmappen og tænder registrering af ændringer.
  • Hvis du starter med en delt projektmappe, og vælg Funktioner | Registrer ændringer | Fremhæv ændringer, den Registrer ændringer under redigering er markeret. Dette kan få dig til at tro, at bare fordi projektmappen er delt, er det spor forandringer også tændt; er det ikke. (Du kan bekræfte dette, fordi ændringerne ikke er markeret i projektmappen.) Hvis du klikker på OK i dialogboksen, så vil det blive aktiveret. Hvis du klikker på Annuller, så vil det ikke være aktiveret. Hvis du rydder Registrer ændringer under redigering af afkrydsningsfeltet og klik på OK, så Excel unshares projektmappen, så godt.
  • Hvis du starter med en projektmappe, der har spore ændringer tændt og vælg Funktioner | Registrer ændringer | Fremhæv ændringer, den Registrer ændringer under redigering af er markeret, som det skal være. Rydning afkrydsningsfeltet og klikke på OK får Excel til at fjerne delingen projektmappen.
  • Hvis du starter med en projektmappe, der har spore ændringer tændt og vælg Funktioner | Del projektmappe, så tillader ændres med mere end én bruger på samme tid er markeret. (Husk-hvis Registrer ændringer er slået til, så projektmappen automatisk delt). Hvis du rydde afkrydsningsfeltet og klik på OK, så deling er slået fra, og Registrer ændringer funktionen er slået fra.

Er det noget under, at alt dette er forvirrende? Den enkleste måde at slukke Registrer ændringer og stadig have en projektmappe delt er at slukke Registrer ændringer, så gem projektmappen. Dette gemmer det i single-user mode. Du kan derefter dele projektmappen og igen gemme det. Fire enkle trin (Sluk tracking, spare projektmappe, del projektmappe, og gem projektmappe), og du er præcis, hvor du ønsker at være. Husk dog, at hvis du vælger Tools | Registrer ændringer | Fremhæv ændringer, vil det fremgå, at Registrer ændringer er stadig tændt. Ignorer afkrydsningsfeltet og klikke på Annuller; den er ikke tændt på dette punkt.

Den eneste måde at opnå det ønskede resultat hurtigere er at bruge en makro. Følgende makro automatiserer de trin netop drøftet:

Sub KeepShared ()
Dim $ file As String
Dim sMsg As String
Dim iUsers As Integer
Dim iAnswer As Integer

Med ActiveWorkbook
Hvis .MultiUserEditing Derefter
$ file = .name
iAnswer = vbYes
iUsers = UBound (.UserStatus)
Hvis iUsers> 1 Derefter
sMsg = $ file & "er også åben med" & _
iUsers - 1 & "andre brugere:"
For x = 2 Til iUsers
sMsg = sMsg & vbCrLf & .UserStatus (x, 1)
Næste
sMsg = sMsg & vbCrLf & vbCrLf & "Fortsæt?"
iAnswer = MsgBox (sMsg, vbYesNo)
End hvis

Hvis iAnswer = vbYes Then
.ExclusiveAccess
.SaveAs Filnavn: = $ file, AccessMode: = xlShared
End hvis
End hvis
End med
End Sub

De makro starter ved at markere .MultiUserEditing ejendom for at sikre, at projektmappen er delt. Hvis det er, så makro kontrol for at se, hvis projektmappen bliver brugt af flere personer på nuværende tidspunkt. Hvis det er, så du bliver spurgt, om du vil fortsætte. Hvis du gør (eller hvis der ikke er flere brugere med projektmappen åben på nuværende tidspunkt), så projektmappen er indstillet til eksklusiv adgang (enkelt bruger) og derefter gemt i delt tilstand. Indstilling projektmappen for eksklusiv adgang slukker Registrer ændringer funktionen, så godt.

ExcelTips er din kilde til omkostningseffektiv Microsoft Excel træning. Dette tip (2511) gælder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finde en version af dette tip til båndet grænseflade Excel (Excel 2007 og nyere) her: Deaktivering Registrer ændringer uden Unsharing.


Relaterede Artikler

© 2019 - zajacperrone.com| Contact us: webmaster# zajacperrone.com