Hvad er den stat Bird of Tennessee?

Staten fugl Tennessee er den nordlige Mockingbird, der blev valgt som Tennessee officielle stat fugl i 1933. videnskabeligt kendt som Mimus polyglottos, disse fugle er måske bedst kendt for deres utrolige vokal alsidighed. Deres sange ofte efterligne de sange af andre fugle, og en enkelt Mockingbird sang kan inkorporere elementer fra flere andre arters sange samtidigt De har endda været kendt for at efterligne mekaniske lyde. Staten fugl Tennessee er generelt grå, med en mere hvidlig bryst, og karakteristiske hvide striber på sine sorte vinger. Når sjælden i naturen på grund af sin tidligere popularitet som et bur fugl, er den nordlige Mockingbird nu betragtes fælles, og kan normalt findes i åbne græsarealer og dyrkede arealer.

Den nordlige Mockingbird generelt når længder på mellem 8,3-10,2 inches (21 til 26 cm). Det er normalt vejer mellem 1,6 og 2 ounces (45-58 gram). Den bygger typisk en kop-lignende rede af kviste, blade og græs, men har været kendt at inkorporere cigaretfiltre, stumper og stykker af tynd plast, og andet affald i sine reder.

Både hanner og hunner af arten bidrager til reden konstruktion. Hannerne generelt bygge det meste af reden, som reden bygning typisk en del af den nordlige Mockingbird s parring display. Hannerne kan bygge en række reder, som regel i træer eller buske 3 til 10 fod (0,9 til 3,05 meter) over jorden. Hunnen vil normalt vælge en af ​​disse reder, slutte det ved foring det med blødere redemateriale, og derefter lægge op til fem marmoreret brune æg i det. Hannen af ​​denne art tager typisk på en primær rolle i omsorgen for de unger, og den kvindelige maj nordlige Mockingbird, faktisk lå flere æg i en anden reden mens hannen tager sig af det første kuld.

Disse fugle synger typisk oftere på bestemte tidspunkter af året, og hannerne normalt synger langt oftere end hunnerne. Northern mockingbirds generelt synger mest fra februar til august og fra september til november. Staten fugl Tennessee er kendt for at synge hele dagen og natten. Mænd, der ikke har fundet hjælpere generelt synger oftere end gør parret hanner eller hunner. Kvinde nordlige mockingbirds normalt synger mere i efteråret. De kan synge i sommermånederne, hvis deres kammerat er fraværende.

Den nordlige Mockingbird anses nu almindelig i naturen, og kan findes over store dele af Nordamerika, Mexico, og endda nogle dele af Caribien. I det 19. århundrede, men staten fugl Tennessee blev betragtet som så populær som et bur fugl, det næsten forsvundet fra naturen. Disse fugle blev anset ønskelig for deres enorme sang repertoire.

  • Et kort over USA.

© 2019 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com