Sådan bruges Flip Video Slet Lock Feature

En af dine Flip cameraâ € s knapper er knappen Slet. Som lille skraldespand label antyder, at trykke på knappen Slet er, hvordan du sletter en videofil (eller filer) fra din Flip Video cameraâ € s hukommelse.

Du typisk slette en videofil fra din Flip fordi skuddet var en dud og du don € t ønsker (eller cana € t holder) for at se videoen fil længere, eller fordi du allerede har overført en kopi af videoen filen til din computer, og du ønsker at gøre plads på din Flipâ € s hukommelse opbevaring at fange nye video-optagelser ved at slette videofilen (eller filer).

I modsætning til din computer, din Flip doesnâ € t have en papirkurven at udrydde rundt i at hente videofiler, du slettede ved et uheld eller med vilje. Ved at trykke på knappen Slet ikke bede din Flip til at spørge, om youâ € re sikker på at du vil slette den aktuelt viste video-fil (eller alle de videofiler, der er gemt på din Flip), som vist her.

Sådan bruges Flip Video Slet Lock Feature

En betænksom funktion faktisk. Men thereâ € sa sekund, endnu mere-tankevækkende indstilling du kan tænde, der pakker beskyttelse mod utilsigtet sletning kaldet Slet funktionen Lock.

I modsætning til din Flipâ € s dato, klokkeslæt og andre indstillinger, du ændrer i de muligheder Indstillingsskærme beskrevet i de foregående sider, indstillingen Slet Lock er en du måske aldrig snubler på medmindre nogen fortæller dig om det. Kort sagt, slettefunktionen Lock tvinger dig til at låse på knappen Slet, før du kan trykke på den igen for at slette den fil, du vil slette. Den ekstra sekund, det tager dig at låse knappen Slet får dig til at tænke to gange, før du trykker på knappen Slet igen, minimere dine chancer for at slette en fil, du didnâ € t virkelig ønsker at slippe af med.

Ved at følge nedenstående trin med din tændte på Flip i hånden og din tommelfinger på klar, kan du aktivere din Flipâ € s Slet Lock funktion.

  1. Tryk og hold på knappen Slet indtil Slet låste vises.

    Et øjeblik senere, den levende kamera visningen igen.

    Sådan bruges Flip Video Slet Lock Feature

    Når du trykker på knappen Slet for at slette en videofil youâ € re ser, vises Slet låste besked, forhindrer dig faktisk slette filen (eller filer), indtil du låser Slet funktionen Lock.

  2. Tryk og hold på Slet indtil Slet Unlocked vises.

    Et øjeblik senere, den levende kamera visningen igen.

Når du trykker på knappen Slet for at slette en fil youâ € re ser, Slet video? vises. Tryk på venstre eller højre for at vælge Ja, Nej eller Alle, og tryk derefter på Play for at gøre dit valg. Du kan også trykke på knappen Slet igen for at annullere dine valg og vende tilbage til visning af live-kamera visning.


© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com