Hvad er Jojoba Oil?

Jojobaolie er en olie udvundet af frø af jojoba busk. Det er en flydende voks, og har en bred vifte af anvendelser, herunder som fungicid, en fugtighedscreme, en booster af den menneskelige hudfedt, og som grundlag for en række produkter i kosmetikindustrien.

Jojoba, Simmondsia chinensis, er en lille busk indfødte til ørkener det sydvestlige USA, og det nordlige Mexico. Det er også undertiden benævnt kinin møtrik, CoffeeBerry, vilde hassel Svinenød, hjorte møtrik, og ged møtrik. Det er en god fødekilde for mange dyr året rundt, hvilket er hvor mange af sine navne kommer fra. Det videnskabelige navn, chinensis, kommer fra en misforståelse af botaniker Johann Link. Han læste forkortelsen Calif som var inkluderet i en prøve sendt til ham af et felt botaniker som at læse Kina, og så kaldte den baseret på denne. På grund af reglerne for taksonomi, skal den oprindelige betegnelse anvendes, hvilket fører til en lidt misvisende tilnavn.

Jojoba kan vokse op til 6 høje fod (2 m). Det har ovale blade, som er en voksagtig grålig grøn. Blomsterne er gullige grønne og har ingen egentlige kronblade. Frugten indeholder en hård mørkebrun frø, hvilket er, hvad jojobaolie ekstraheres fra, og som også spist af kaniner og forskellige gnavere. For de fleste pattedyr, selvom jojobaolien enten giftige eller en stærk afføringsmiddel.

De fleste vegetabilske olier er triglycerider og handle temmelig tilsvarende til hinanden. Jojobaolie, er imidlertid en meget lang ligekædet voks ester, hvilket gør det mere som hvalolie eller humant sebum. Af denne grund, når hvalindustrien forsvandt og erstatninger for hvalolie blev søgt, blev jojobaolie straks smækket på som en af ​​de bedste udskiftninger.

Når jojobaolie er blevet forbedret, har det ingen lugt eller farve, og doesnâ € t tendens til at oxidere. Dette gør det en stor luftfartsselskab olie for parfume, og gør det en stor fugtighedscreme også. Markedet for jojobaolie er fortsat med at stige som hvalfangst er faldet, og der er behov for disse olier er vokset, og plantager er blevet oprettet i en række tørre klimaer uden for Nordamerika, herunder Israel, Peru og Argentina.

Jojoba har mange forskellige anvendelser, både i sin raffinerede klar tilstand, og i sin naturlige Golden State. Det er en utrolig stabil olie, så bekymringer om harskning er minimale. Det er let at anvende glat, og doesnâ € t fordampe den måde de fleste vandbaserede fugtighedscreme vil. Det kan anvendes som en meget grundlæggende hårbalsam, eller kan tilføjes til eksisterende balsam. Det hjælper med at gøre tørrere hår blankere, og også fugter at forebygge skæl. Jojobaolie er også ofte brugt som en fugtighedscreme for både ansigt og hænder, igen enten alene eller sammen med en eksisterende fugtighedscreme. Jojobaolie fungerer også som en fremragende prep olie til barbering, massage olie, læbepomade, og make-up fjerner.

  • Raffineret jojobaolie er en populær luftfartsselskab olie for parfume.
  • Jojobaolie kan anvendes som en prep olie til barbering.
  • Jojobaolie anvendes i ansigtet masker at holde huden tørrer ud.
  • Jojoba kan hjælpe med at forhindre skæl.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com