Hvad er veganske Beers?

Mens mange mennesker antager, at øl er acceptabelt for forbrug af veganere, eller enkeltpersoner, der afholder sig fra forbrugende produkter, hvis fremstilling er involveret udnyttelse af dyr, i mange tilfælde er det ikke. Nogle øl indeholder animalske produkter til smagsstoffer eller farvestoffer formål. I andre tilfælde er animalske produkter, der anvendes i løbet af øl filtrering proces. Afhængigt af en countryâ € s fødevaremærkning bekendtgørelser kan bryggerier ikke være forpligtet til at angive en Beera € s veganer eller ikke-veganske status på emballagen. De, der ønsker at forbruge kun veganske øl kan prøve at kontakte de enkelte bryggerier eller søge på internettet for at finde ud af, om et produkt er veganer-venligt.

Som grundlæggende opskrift for øl består af kun gær, humle, byg og vand, er det let at forstå, hvor mange mennesker antager, at alle ølprodukter er veganske øl. I sandhed, nogle fabrikanter øl tilføjer dyr eller animalske ingredienser til deres øl opskrifter. Nogle, for eksempel brug honning eller mælkeprotein til at give deres opskrifter smag. Andre farver deres øl ved at tilføje uddrag taget fra insekter.

Yderligere komplicerer spørgsmålet om veganske øl er det faktum, at nogle øl ikke indeholder animalske ingredienser som sådan, men er filtreret med animalske stoffer. Umiddelbart efter øl er brygget, er det ofte skumle, og kan indeholde små fragmenter af byg eller andre materialer, der anvendes under brygningen. For at eliminere disse fragmenter og forbedre en Beera € s klarhed bryggerier anvende en proces, der kaldes lutring, eller tilsætning af et stof, der virker som et filter, trække uønskede fragmenter til bunden af ​​Beera € s container. De stoffer, der anvendes til bøder er ofte fra dyr. Blandt andre muligheder, kan de omfatte albumin, som stammer fra æg, husblas, som er lavet fra svømmeblære af fisk, og gelatine, som er fremstillet af knogler fra dyr som svin.

Afhængigt en countryâ € s fødevaremærkning bekendtgørelser kan bryggerier ikke være forpligtet til at angive en Beera € s veganer eller ikke-veganske status på emballagen. I nogle tilfælde, producenter måske ikke engang være nødvendigt at liste animalske stoffer på en Beera € s ingredienslisten, især hvis stofferne anses værktøjer snarere end sande ingredienser. Det er vigtigt at huske på, at selv hvis en øl tydeligt mærkes vegetarisk, kan den indeholde animalsk-afledte bestanddele, såsom mejeriprodukter, som gør det uegnet til veganere.

De, der ønsker at sikre, at de spiser kun veganske øl måtte ønske at prøve at kontakte et bryggeri til at lære om deres ingredienser og brygning processer forud for køb af en bestemt øl. Alternativt kan det være nyttigt at gennemse en af ​​de mange internetsider dedikeret til emnet veganske øl. Endelig de, der ønsker at have total kontrol over ingredienserne i øl, de forbruger måske overveje hjem brygning.

  • Vegan øl.
  • Humle, som bruges til at lave veganske øl.

© 2021 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com