Hvad er en Koala?

Koala er et tuftet-eared pungdyr, med dens primære levested i Australien. Nogle er blevet flyttet til øerne omkring Australien, men de fleste gør deres hjem i det østlige Australien. Bevis for koala populationer i andre dele af Australien findes, men de fleste mistet deres levested på grund af øget bygning og menneskelig indgreb habitat. Det anses nu for en truet art.

Koala er trælevende, hvilket betyder, at de lever i træerne. De har også en langsom metabolisme, hvilket er grunden til at de tilbringer næsten 20 timer om dagen sovende. Ved fødslen er de diminutive, om størrelsen af ​​en Jellybean. De mangler også deres varemærke fluffy ører og øjne.

På cirka seks måneder, baby koala mere ligner en moden én, og ventures ud af posen for at spise sin motherâ € s udskilt og fordøjet eukalyptus. Med et år, vil barnet tilbringer det meste af sin tid uden for posen, og spise den primære kost eukalyptus blade, og lejlighedsvis bark.

En fuldvoksen koala kan være omkring 17 pounds (7,71 kg), selv om dette varierer alt efter køn. Den voksne er omkring 2 til 3 meter (0,6 - 0.91m). Hannerne er større end hunnerne.

Koala vil kønsmodne på omkring to til tre år, og den kvindelige vil have omkring 12 babyer i en levetid, hver født enkeltvis. Koalaer i naturen lever ca. 15-18 år. Ud over de store ører, har de en stor brunsort næse. De har tætte grå til grå-brun pels, med hvid eller creme aftegninger.

Dyrets pels gjort dem attraktive for jægere, der skubbede de arter nær udryddelse ved overdreven jagt. Denne praksis stoppede i midten af ​​det 20. århundrede, og blev gjort en indsats for at bevare de øvrige arter. Denne indsats har været ret vellykket, selvom deres truede status er stadig et problem på grund af tab af levesteder.

Koala befolkninger har også lidt, når de er blevet flyttet. Befolkningen på Kangaroo Island har ført til ekstrem overbefolkning og sygdom. Mens bestræbelser i gang for at dæmme op for befolkningen ekspansion, vil overvældende fællesskabsstøtte til koala ikke, at dyrene kan blive dræbt. Flytning tilbage til fastlandet i Australien har ikke været en succes. Strategier for at reducere befolkningen involverer pt skydning hormon fyldte pile mod kvinder for at forhindre reproduktion.

Koala kan ikke kaldes en usædvanlig intelligent dyr. Det har en meget lille hjerne, der kun optager omkring 40% af sin kraniehulen. På en typisk dag, den spiser, sover og tager sig af sin unge. Selv om det har enorm visuel appel, nærmer sig en vild én anbefales ikke. De kan være ganske gnaven og deres betydelige kløer og stærk bid skal undgås. Samt, kan medlemmer af fastlandet befolkningen lider klamydia, som kan overføres gennem en bid.

Selvom koala ofte kaldes en koala bjørn, er det ikke relateret til bjørne. En af de vigtigste forskelle fra bjørne er, at det er et pungdyr. Det har en meget tættere forhold til wombat, og andre pungdyr i Australien og Tasmanien.

  • Nogle koalaer er blevet flyttet til øerne omkring Australien, men de fleste gør deres hjem i det østlige Australien.
  • Koalaer er trælevende pungdyr, der er hjemmehørende i Australien.
  • Koalaer hovedsageligt spiser eucalyptus blade.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com