Hvad er en Gang-Gang Cockatoo?

06/27/2010 by admin

Banden-bande kakadue, videnskabeligt klassificeret som Callocephalon fimbriatum, er et lille medlem af kakadue fugl familie med en stumpet hale og lange vinger. Når fuldt udvokset, bande-bande kakaduer er omkring 13-14 inches (32-37 cm) i længden, vejer omkring 8,4 til 11,5 ounce (240-330 g) og har et vingefang på omkring 24,4-30 inches (62-76 cm ). I udseende, bande-bander er mørkegrå og har en karakteristisk tjavsede våbenskjold. Den våbenskjold på den mandlige er skarlagen rød, og hunnen har både en grå våbenskjold og en grå krop. Kun to arter af Kakadue har rødt på hovedet, med den anden er Major Mitchells kakadue.

Geografisk er banden-bande kakadue begrænset til Australien og Tasmanien i naturen. Det er ikke udbredt i enten placering, men. Gang-bander findes kun langs de indre områder og kyst sydøstlige Australien og i det nordlige Tasmanien. Dens navn stammer fra en oprindelige sprog, der tales langs den australske kyst.

Levested for banden-bande kakadue varierer med sæsonen. I sommeren, disse fugle lever i de højere luftlag, og gerne være i de høje skove og skove i de indre bjerge. Når vinteren kommer, kan bande-bande kakadue flytte til en lavere højde med en tørrere klima og mindre tætte skove og skove. I vinterperioden, ita € s muligt at se dem i byområder, som regel i parker og haver.

For fødevarer, bande-bande kakaduer meste foretrækker frø af træer som acacias og skoven eukalyptus. De supplerer denne grundpille i deres kost ved også at spise insekter, frugter, nødder og bær, når de er tilgængelige. Banden-bande kakadue tilbringer det meste af sit liv i træerne, og kun når det er nødvendigt at spise eller drikke går det til jorden.

I yngleperioden, bande-bander foder i små familiegrupper eller parvis. På andre tidspunkter af året, dog vil de lever i flokke så store som 60 fugle. En ejendommelig træk er, at disse fugle uvægerligt bruge deres venstre fod til at holde den mad, de spiser.

Avl sæson varer fra oktober til januar måned. Den kvindelige bande-bande kakadue vælger hvor reden vil blive, men begge køn gør reden klar til æg. Reder er bygget i hulninger høje træer, såsom eukalyptus, og er foret med flis fra fuglene tygge på kanterne af de hule.

To eller tre æg er lagt. Inkubation tager omkring 30 dage, og begge forældre sidde på æggene. Efter klækning, forældrene fodre kyllinger i yderligere fire til seks uger.

  • Geografisk er banden-bande kakadue begrænset til Australien og Tasmanien.

© 2019 - zajacperrone.com| Contact us: webmaster# zajacperrone.com