Hvad er en Jack Snipe?

Den Enkeltbekkasin, henvises til videnskabeligt som Lymnocryptes minimus, er en lille vade fugl indfødte til dele af Europa, Asien og Afrika. Det er den worldâ € s mindste dobbeltbekkasin, og det kan skelnes fra sin slægtning, den fælles dobbeltbekkasin, ved sin kortere bill og ben. Den Enkeltbekkasin er det eneste medlem af slægten Lymnocryptes, en af ​​de tre slægter af dobbeltbekkasin familien Scolopacidae.

Den fjerdragt af en voksen Enkeltbekkasin er marmoreret brun på toppen med en bleg underside. Enkeltpersoner også have en mørk eyestripe samt gule tilbage striber der kan ses, når fuglen er i flyvning. Ved tæt inspektion, kan jack Snipes identificeres ved de to laterale, bleg-farvet krone striber på hovedet; andre Snipes har kun en enkelt central stribe. Denne fugl flugt mønster er langsom og flagrende, mangler den zigzag mønster af fælles dobbeltbekkasin, igen skelne den fra dens relative.

Den foretrukne habitat Enkeltbekkasin er vådområder som moser, moser, tundra og våde enge. Det kan nemt ligge gemt i disse områder, at forlade sig på sin fremragende camouflage, og det vil normalt ikke tage flugten, indtil noget går meget tæt på sin skjulested. Selv da vil jack Snipes normalt flyver kun en kort afstand før nedstigning igen til et område med tyk vegetation. Af denne grund, at fugleinteresserede, der forsøger at fange et glimt af en Enkeltbekkasin vil normalt gå gennem deres vådområder habitat, i håb om at passere tæt nok til en overraske det til flyvning.

Denne birdâ € s kost er varieret, og insekter, larver, orme, bløddyr og vegetation kan forbruges. Jack Snipes generelt foder ved sondering med deres regninger i blød jord og mudder, selvom de også er blevet observeret at tage mad direkte fra jordoverfladen. Ved fodring, jack Snipes gå med en karakteristisk hoppende bevægelse, som gør fuglene ser næsten som om de er til fods på fjedre. Plantemateriale udgør en større del af deres kost end den fælles dobbeltbekkasin, så jack Snipes at overleve lettere under barske og dårligt vejr.

Ved starten af ​​ynglesæsonen, den mandlige Enkeltbekkasin lægger på en imponerende antenne frieri skærm bestående af vugger og svævende, præget med stejle dyk og hurtige stigninger. Det gør også brug af sin karakteristiske kald, som mange mennesker har sammenlignes med lyden af ​​en galopperende hest. Den parring par reder så på jorden, og hunnen lægger et parti på tre til fire æg. Hele yngletiden varer fra maj til begyndelsen af ​​september. En trækfugl, den Enkeltbekkasin almindeligvis reder i Nordeuropa og Rusland, migrere i vintermånederne til Storbritannien, Europa kystnære fastland, Afrika og Indien.

Den Enkeltbekkasin er en almindelig fugl i hele sit sortiment, og det anslås at have en verdensomspændende befolkning på 1 million fugle. Størrelsen og stabiliteten af ​​befolkningen gør det en art, der anses for lav bekymring i form af truede. Som med alle arter, der deler sin vådområde hjem, men tabet af levesteder som følge af dræning til landbrug eller tørvegravning er en potentiel trussel mod Enkeltbekkasin.

  • Enkeltbekkasin er hjemmehørende i dele af Europa.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com