Hvad er vegetar Wine?

Vin er lavet af druer gærede med gær. På trods af de vegetariske ingredienser, er ikke vegetar mange vine. Dette skyldes, at vinmarkerne tilføje animalske produkter til vinen at tydeliggøre det, før de flaske det. Vegetarisk vin behandles med nonanimal klaringsmidler eller ubehandlet.

Den vegetariske livsstil betyder ikke spiser kød eller fisk. Vegetarer er glade for at spise animalske produkter såsom æg, mælk og ost, men i modsætning til veganere. Vine kan være nonvegetarian, vegetar eller veganer. Vine kan ikke have disse oplysninger på etiketterne på flaskerne i mange lande, men producenterne kan oplyse, hvor vinene produceres på vinmarker websteder.

Under vinproduktion proces, vinen udvikler en uklarhed, der viser partikler fra fermentering suspenderet i væsken. De fleste vine gennemgå en trin kaldet bøder, når producenten tilføjer et stof til den vin, der hjælper partiklerne til at falde ud af opløsningen og fjernes fra det færdige produkt. Mange forskellige stoffer kan udføre denne rolle. Den flaske vin indeholder kun spormængder af bøder agent.

Animalske kilder til bøder indbefatter en forberedelse af swimbladder orgel fra fisk, der er kendt i branchen som husblas. Gelatine fra kroppen af ​​dyr er en anden mulighed, som er chitosan, et produkt af sidesten skaller af krebsdyr fra fiskeri handel. Historisk dyreblod var en anden afklaring mulighed. Vegetar vinproducenter bruger ikke nogen af ​​disse klaringsmidler.

Kasein protein fra mælk kan anvendes af vegetariske vinfirmaer. Det hvide af et æg, også mere teknisk kendt som albumin, vil sedimentpartikler ud af vinen. En syntetisk polymer lutringsmiddel kan også anvendes. Disse former for bøder midler er ikke acceptabelt at veganske vinproducenter.

Vegansk klaringsmidler har ikke nogen dyr eller dyr biprodukt ingredienser, og derfor er acceptable for vegetariske vinproducenter samt. Bentonitler er den mest almindelige veganske lutringsmiddel. Tidens gang kan også sikre partiklerne falder til bunden af ​​den vin, der har set den samme effekt som bøder.

Nogle vine ikke undergår nogen afklaring proces overhovedet, hvilket kan resultere i et cloudier færdigt produkt. Mange vinproducenter kan bruge vegetar eller ler bøder processer på deres vine, men det kan ikke nævnes på etiketten. Hvid, rød, rose, og champagne vine kan alle gøres på en vegetarisk måde, hvis vingården vælger at gøre det.

  • En vingård.
  • Glas vegetarisk champagne.
  • Etiketterne på vinflasker skelne muligvis ikke, hvis de er vegetar eller veganer vine.
  • De fleste vine er produceret ved hjælp af nogle dyresundheds- eller fiskeprodukter under afklaring processen.

© 2020 Zajacperrone.com | Contact us: webmaster# zajacperrone.com