Hvad er en Goldfinch?

10/18/2010 by admin

Den goldfinch er en lille fugl findes overalt i USA og dele af Canada og Mexico. Denne farverige lille finke er statens fugl Iowa, New Jersey, og Washington, og er en fælles besøgende på fugl foderautomater hele USA. Det har en lille, konisk næb, en sort hætte og en gul krop med sorte og hvide vinger og kærv, sort og hvid halefjer. Goldfinch opnår en længde ved udløb af 5 inches (13 cm) og et vingefang mellem 8 og 9 inches (20 og 23 cm). Almindeligt bebo haver, marker og frugtplantager, Goldfinch er en omgængelig fugl, der kan lide at flokkes.

Goldfinches kan ses året rundt i mere tempererede dele af USA. I vintermånederne, vil stillids migrere fra de koldere nordlige himmelstrøg til de sydlige stater og Mexico. Den mandlige goldfinch idræt en lys gul krop i foråret og sommeren i parringstiden, og disse fjer vende en kedelig oliven farve, når koldt vejr begynder. Disse fugle molt alle deres fjer, når du skifter farver med årstiderne. Kvindelige goldfinches vise denne samme kedeligt udseende året rundt og donâ € t har den sorte hætte set på mænd.

Den goldfinch foretrækker tidsel frø og vil også spise sorte olie solsikkekerner. For at tiltrække disse venlige fugle til værftet, en fugl feeder med flere fodring porte, eller en finke sok fyldt med tidsel, anbefales. En finke sok er en klud netpose der er nemt for disse små fugle at hægte sig på. Så længe deres foretrukne frø er til rådighed, men vil disse finker drage fordel af enhver type fugl feeder, selv dem, der svinger frem og tilbage i vinden og afskrække nogle andre fugle.

Da de er selskabelige fugle, når en finke opdager foderbræt eller finke sok fyldt med tidsel, vil en gruppe følger. Disse fugle er akrobatiske og kan ofte ses hængende på hovedet, mens de lever. De har også flokkes under fugl foderautomater og spise frø, der er faldet på jorden.

Den goldfinch er monogame, og en parret par generelt luger en eller to koblinger på fire til seks lyseblå æg om året. Mandlige goldfinches brødføde deres kammerater i løbet af de 10 til 12 dage, mens inkubation finder sted, og derefter begge forældre fodre larver i de første par uger. De unge fugle forlader reden efter omkring to uger. Da goldfinches spiser frø, de gengiver senere på sæsonen end de fleste andre fugle, når frøene er mere rigelige.

  • Den mandlige goldfinch idræt en lys gul krop i parringstiden i foråret og sommeren.

Relaterede Artikler

© 2018 - zajacperrone.com| Contact us: webmaster# zajacperrone.com