Hvad er en Saltbox House?

07/07/2018 by admin

En saltbox hus er en type ramme hus, som udmærker sig ved at have to historier i front, og en historie i ryggen. Denne arkitektoniske stil opstod i New England omkring 1630 og saltbox huse blev bygget godt gennem midten af ​​1800-tallet. I dag er New England husejere undertiden genoprette antikke saltbox huse at bo i, og flere er også vedligeholdes af USA Park Service, for besøgende, der ønsker at se, hvad livet i Colonial New England var ligesom.

Adskillige karakteristika kan anvendes til at definere en saltbox hus, ud over den ujævne arrangement af historier. Saltbox huse er fladt i front, med en central skorsten placeret vinkelret på midten af ​​taglinje. Taget er asymmetrisk, med en kort, stejl tag foran, og en meget længere, skrånende tag i ryggen, som kan rumme den ene historie forlængelse af hjemmet. Saltboxes er også traditionelt lavet med træ indramning, og de er ofte dækket i clapboard sidespor.

Navnet på denne stil af arkitektur til refererer til de beholdere, som salt blev engang holdt. Salt var på et tidspunkt en meget værdifuld handelsvare, og det blev omhyggeligt opbevaret i beholdere, som ofte set meget ligesom miniature udgaver af et saltbox hus.

Udformningen af ​​et saltbox hus er helt stiv, med få afvigelser fra den grundlæggende form. Værelserne på øverste historie er kendetegnet ved at have stærkt skrånende lofter, takket være taghældning, og i nogle tilfælde en delvis loftsrum kan være indbygget i den øverste historie med henblik på opbevaring. Typisk vinduer anbragt symmetrisk, med de to sider af hjemmet ligne spejlbilleder af hinanden, mens det forreste af hjemmet har flere store vinduer jævnt fordelt for at skabe et harmonisk udseende. På bagsiden af ​​hjemmet, windows tendens til at være mindre.

Baggrunden for saltbox hus menes at være relateret til skatteregler om private hjem. Skatteprocenten for enlige etagers boliger var anderledes end for to etagers boliger, så legende siger, at folk begyndte at bygge saltbox hjem for at komme rundt i skat. Det er også muligt, at dette motiv opstod, da folk begyndte at tilføje lean-tos til bagsiden af ​​deres to etagers hjem for at forstørre dem, og disse magre-tos efterhånden kom til at blive integreret i designet af nye boliger.

  • Træ clapboard er traditionelt findes på ældre huse.

Relaterede Artikler

© 2018 - zajacperrone.com| Contact us: webmaster# zajacperrone.com