Del og slette kontaktpersoner på Droid Bionic

01/27/2016 by admin

Du kan dele kontaktoplysninger på din Droid Bionic med andre mennesker via e-mail, Gmail, SMS, etc. Du kan også slette kontakter, du ikke længere har brug for.

Hvis du vil dele kontaktoplysninger fra din kontaktliste, skal du følge disse trin:

  1. Tilkald den kontakt, du vil dele fra din liste over kontaktpersoner.
  2. Tryk på Menu knappen og vælger den Share kommando.

    Du kan ikke dele social networking kontakter, hvilket forklarer, hvorfor knappen Del kan være deaktiveret for nogle mennesker.
  3. Vælg de elementer, du vil dele om kontaktpersonen.

    Alle elementer har grønne markeringer af dem. Tryk på en grøn markering for at fravælge en vare, du donâ € t ønsker at dele om kontaktpersonen.
  4. Tryk på OK.
  5. Vælg, hvordan at sende oplysningerne: Bluetooth, e-mail, Gmail, Tekstbeskeder, eller hvad der ellers måtte blive vist.

    Når du har valgt en metode, vises den relevante app til deling contactâ € s visitkortet.

Hvad youâ € re at sende et vCard, en almindelig filtype bruges af databaser og personlige oplysninger software til at udveksle kontaktoplysninger. Du kan bruge vCard, for eksempel for at importere oplysninger i din computerâ € s e-mail-program.

Nogle gange er du nødt til at slette en kontakt fra listen over kontakter. Hvert så ofte, overveje at revidere din phoneâ € s kontakter. Rens de folk, som du ikke længere genkende eller youâ € ve glemt. Itâ € s enkel:

  1. Find kontakten på listen Kontakter og vise contactâ € s oplysninger.
  2. Tryk på Menu knappen og vælg Slet kontakt.

    En advarsel kan forekomme, afhængigt af, om kontaktpersonen har oplysninger i tilknytning fra dine sociale netværkssider. Hvis ja, afskedige advarslen ved at trykke på knappen OK.
  3. Tryk på OK for at fjerne kontakten fra din telefon.

Fordi Kontaktliste er synkroniseret med dine Gmail-kontaktpersoner til din Google-konto, er kontakten også fjernet der.

For nogle tilknyttede konti, som Facebook, sletning af konto fra telefonen doesnâ € t fjerne mennesket fra din Facebook-konto. Advarslen, der vises forklarer så meget.


© 2018 - zajacperrone.com| Contact us: webmaster# zajacperrone.com